KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Redakcija, 09.11.2018.

Novi monobrand store prirodne kozmetike u srcu Zagreba


Brend poznate talijanske kozmetike u Masarykovoj 6 u Zagrebu otvorio vrata svoje nove, i sada jedine monobrand trgovine u Hrvatskoj


Poznati brend talijanske kozmetike  L'Erbolario ove godine slavi 40. rođendan, a na Hrvatskom je tržištu prisutan gotovo 20 godina u 400 prodajnih mjesta (ljekarne, specijalizirane prodavaonice).

Na jučerašnjem otvorenju okupili su se ljubitelji finih mirisa i prirodne kozmetike koji su oduševljeni činjenicom da od sada cjelokupni asortiman svojeg najdražeg brenda mogu pronaći i u centru grada.

 

 

U ponudi dućana od gotovo 500 različitih L'Erbolario proizvoda, možete izabrati proizvode iz mirisne linije, linije za njegu kože lica i tijela, linije za muškarce, linije za kosu, sunčanje, za djecu, kućne ljubimce te linije za miris vašeg doma.

 

 

 

Kao i svake godine L'Erbolario predstavlja niz noviteta pa će tako ove godine prostorom dućana prevladavati mirisi nove linije za žene, Danza di Fiori i unisex linije, Rabarbaro, uz već tražene toaletne torbice neodoljivog dizajna koje su izrađene u posebnom cvjetnom uzorku povodom 40 godina L'Erbolario kozmetike, a dolaze kao poklon uz kupnju odabranog seta proizvoda.       

               

L'Erbolario proizvode možete pronaći u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i novootvorenom L'Erbolario monobrand store-u na adresi Masarykova 6.