KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 07.11.2018.

MOSCHINO [tv] H&M groznica zavladala Zagrebom


Spektakularan događaj koji nikoga od 400 uzvanika nije ostavio ravnodušnim


Bivša tvornica Pluto sinoć je postala šareni epicentar MOSCHINO [tv] H&M svijeta. Preko 400 uzvanika iz društvenog života sinoć je svjedočilo „najkul“  događaju u gradu, koji je već sada dobio epitet „it“ događaja godine čiji su dio htjeli biti baš svi.

 

Za ekskluzivan pre shopping događaj i party koji je uslijedio nakon toga, tražila se po gradskim kuloarima pozivnica više, što i ne čudi jer ovaj spektakularni događaj nikog nije ostavio ravnodušnim.

Šarene svjetlosne i TV instalacije učinile su ovaj prostor sinoć najinstagramičnijim mjestom u gradu.

 

Baš kako se i očekuje od  MOSCHINO [tv] H&M svijeta glazbeni doživljaj sinoć je upotpunio ovu noć. Na oduševljenje svih, kao posebna gošća pojavila se legendarna pjevačica i pop ikona Bebi Dol koja je svojim hitovima rasplesala sve prisutne.

 

Bebi Dol

 

Dok je uzvanike zabavljala DJ SuperBabeKillah, senzacionalan performans jedinstvenog kolektiva House Of Flamingo zapalio je sve prisutne.

 

House of Flamingo

 

Pjevačica Maja Šuput sinoć je bila prava MOSCHINO [tv] H&M djevojka i upravo ona prva je odjenula nove komade iz nove H&M Moschino kolekcije, tom prigodom Maja je izjavila:

„Ova kolekcija nosi moj DNK, i sve je ono što ja jesam, zabavna, šarena, vedra i vesela“.

 

Maja Šuput

 

A da su sinoć svi htjeli biti dio ovog događaja potvrđuje i prisutnost brojnih osoba iz društvenog života poput: Sandre Perković, Bojane Gregorić Vejzović, Ane Begić Tahiri, Ane Maras Haramander, Loredane I Tomislava Bahorić, Larise Lipovac, Matije Vuice, Izabele Rakonić, Mirne Maras, Ane Vučak Veljače, Ive Radić, Elle Dvornik, Tamare Kalinić i brojnih drugih.

 

Bojana Gregorić Vejzović

 

Ella Dvornik, Matea Frajsberger, Maša Zibar

 

Larisa Lipovac, Issa Bulaja, Ana Maras Harmander

 

Danilo Drobnjak, Iva Radić

 

MOSCHINO [tv] H&M je kolekcija koja spaja energiju ulice s pop kulturom, glamurom, razigranošću i humorom. Kreativni direktor modne marke MOSCHINO, Jeremy Scott, osmislio je kolekciju za žene i muškarce, kao i modne dodatke i nekoliko posebnih artikala za pse. MOSCHINO [tv] H&M kolekcija će biti lansirana u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online, 8. studenog ove godine, a u Hrvatskoj u Zagrebu u H&M Centar Cvjetni.

 

Fotografije: Robert Gašbert, Rastko Surdić, Karla Jurić i Matej Jurčević