KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: C C, 01.09.2017.

Profesionalne fotografije kao najljepša uspomena s putovanja


Kroz objektiv profesionalaca, zagrebački hotel Esplanade svojim gostima pomaže uhvatiti emocije i čaroliju boravka u Zagrebu


Kreativna suradnja boutique fotografskog studija MyTripographer i hotela Esplanade rezultirala je novom jedinstvenom uslugom za sve goste koji boravak u Zagrebu i ovom povijesnom hotelu žele obogatiti profesionalnim fotografijama sa svojeg putovanja.

U tradiciji i duhu stvaranja bezvremenskih iskustava i doživljaja, nastavljajući s trendom inovacija u cilju da ponudi više od očekivanog, zagrebački hotel Esplanade uvodi u svoju ponudu uslugu profesionalnog fotografiranja gostiju. Ideja usluge nastale u suradnji s fotografskim studijom MyTripographer je ponuditi gostima opušteni obilazak Zagreba, uživanje u parkovima i gradskim znamenitostima uz pratnju profesionalnog fotografa koji će sretne trenutke ovjekovječiti vrhunskim fotografijama i pretvoriti ih u jedinstvene trajne uspomene. Usluga je namijenjena svim gostima hotela koji žele sa svojeg putovanja ponijeti više od selfie fotografija. Kreativna ekipa studija My Tripographer tako će svoju inspiraciju potražiti upravo u sretnim i nasmijanim licima zaljubljenih parova, prijatelja ili obitelji koji zakorače pred njihov objektiv i spremno se odvaže na šetnju i fotografiranje hotelom i zagrebačkim ulicama. Za one koji žele zablistati u punom sjaju hotel uz to nudi i usluge profesionalnog vizažista i frizera.„Kako profesionalno fotografiranje ne bi bilo rezervirano samo za vjenčanja i posebne prigode, odlučili smo takvu uslugu ponuditi našim gostima i omogućiti im da postanu zvijezde na jedan dan, da dožive destinaciju na poseban način i ponesu sa sobom prekrasne trajne uspomene na nezaboravan boravak u Esplanadi.“ istaknuo je Ivica Max Krizmanić, generalni direktor hotela Esplanade.Pet pomno kreiranih paketa zadovoljit će želje gostiju ovisno o njihovim potrebama te vjerno prikazati emocije na fotografijama uz pomoć profesionalne fotografske opreme i rasvjete te stručnog oka fotografa. Različite šarmantne lokacije Zagreba ili pak poviješću prožeti interijer hotela Esplanade bit će savršena kulisa za stvaranje personaliziranih uspomena s putovanja.

Basic Souvenir Session u trajanju od sat vremena na jednoj ili dvije odabrane lokacije uključuje 30 profesionalnih fotografija te iznosi 1500 kn, dok je Classic Souvenir Session pravi izbor za one sklonije poziranju - 2 sata fotografiranja na dvije do tri lokacije uključuje 60 fotografija te iznosi 2200 kn. Za one kojima je svaki detalj podjednako važan tu je Advanced Souvenir paket sa snimanjem u trajanju od 3 do 4 sata na nekoliko lokacija i post-produkcijom od 90 fotografija koji iznosi 3500 kn. Pre-Wedding paket idealan je za buduće mladence koji magični Zagreb ili bezvremenski hotel Esplanade smatraju idealnom kulisom za početak bračnog života - nova stranica u životu uz set od 60 profesionalnih fotografija na 4 božanstvene lokacije u gradu kroz 4 sata snimanja iznosi 5500 kn. Proposal Souvenir paket uhvatit će neponovljivi trenutak prosidbe i na fotografijama ovjekovječiti sudbonosno 'da'. Ovo snimanje iznenađenja u trajanju od 90 min. uz 45 digitalnih obrađenih fotografija na lokaciji s posebnim značenjem iznosi 1900 kn.Nakon detaljne obrade i selekcije snimljenih materijala sve fotografije dostavljaju se u digitalnom obliku u visokoj rezoluciji. Otisnute fotografije u raskošnom albumu moguće je naručiti, a cijena se kreira ovisno o broju fotografija i dimenziji albuma. Za rezervaciju paketa potrebno je kontaktirati hotelskog conciergea na telefon +385 (0)1 4566 055 ili putem emaila concierge@esplanade.hr.