KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: C C, 21.08.2017.

Prestižna nagrada Honoru 8 Pro


Na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih EISA nagrada, u posebnoj kategoriji nagrađen pametni telefon Honor 8 Pro


Honor, vodeći brend pametnih telefona, osvojio je nagradu od strane Europskog udruženja za sliku i zvuk (EISA), „EISA Consumer Smartphone 2017-2018“. EISA je uređaj prozvala posebnim Honorovim dostignućem u inovativnom inženjeringu i s odličnim performansama.

„Uzbuđeni smo zbog ove značajne nagrade koja ujedno predstavlja i priznanje struke, ne samo za Honor 8 Pro, već i za naš brend“, izjavio je George Zhao, predsjednik Uprave Honora te dodao: „Usprkos velikoj konkurenciji na tržištu, Honor 8 Pro uspio se istaknuti i potrošači su ga jako dobro prihvatili. To pojačava naše samopouzdanje da i dalje razvijamo uređaje koji dizajnom i performansama postavljaju trendove te zadovoljavaju najrazličitije potrebe korisnika.

Honor 8 Pro već je u prvim danima nakon predstavljanja u travnju ostvario izvrsne prodajne rezultate. Straga donosi dvije 12 MP kamere, a podržava i snimanje 4K videa. Za selfije je zadužen 8 MP senzor s f/2.0 otvorom blende. Veliko kućište sadrži i veliku bateriju, čiji kapacitet iznosi 4000 mAh. Također, zahvaljujući naprednom algoritmu, ovaj će pametni telefon „naučiti“ koje se aplikacije najčešće koriste te će optimizirati korištenje memorije.