KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: C C, 24.08.2017.

mark. big&style volume maskara


Otkrijte prvu u svijetu maskaru s Lashflex tehnologijom


Ovih ljetnih dana, dok smo još divno preplanule i svježe od odmora, malo je toga što nam treba za izvrstan izgled. Ipak, jedne se stvari većina nas ne odriče. Riječ je, naravno, o maskari.

Ono što nam je pri tome važno, kvaliteta je maskare koju koristimo.
Svojom kvalitetom ističe se mark. big&style volume maskara. Prva je to u svijetu maskara s Lashflex tehnologijom, koja čuva fleksibilnost nakon svakog dodatnog sloja, omogućujući time ponovna nanošenja i promjenu izgleda trepavica u svakom trenutku.

Kao stvorena je za sve one koje za svoj dnevni look tek neznatno naglase trepavice, no navečer žele pogled za pamćenje, zavodljiv i neodoljiv. Posebna četkica s dugim i kratkim vlaknima obuhvaća svaku trepavicu u unutarnjem i vanjskom kutu oka pružajući im maksimalan volumen.

Pitate li se kako maskaru pravilno nanijeti, evo što o tome kaže Maria Santini, Avonova beauty trenerica.

- Uvijek nanosite maskaru od korijena do vrha trepavica
- nemojte „pumpati” maskaru, nego ukloni višak o rub otvora
- uvijač koristite uvijek prije maskare, nikada nakon
- nanesite maskaru na obje strane trepavica
- koristite „cik-cak” pokrete
- naglasite vrhove trepavica pozicionirajući četkicu vertikalnoMaria je s nama podijelila i tajnu promjene dnevnog looka u onaj večernji: “Nikad lakše uz dodatne slojeve nove Big&Style maskare! A želiš li dodatno naglasiti gustoću svojih trepavica, nanesi olovku za oči duž samog korijena gornjih trepavica. Iznenadit će te efekt!“

Preostaje vam samo da nabavite svoj primjerak mark. big&style volume maskare i uvjerite se da je doista sinonim za cool i drugačije.