KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: C C, 10.07.2017.

Westgate i društvene mreže se vole


U kategoriji shopping centri u Hrvatskoj, korisnici Facebooka i Instagrama najviše prate Westgate Shopping City, najveću shopping destinaciju u Hrvatskoj.


Westgate je lider na društvenim mrežama u kategoriji shopping centri u Hrvatskoj. Fanovi i followeri prepoznali su brzu, učinkovitu i dvosmjernu komunikaciju Westgatea i nagradili centar liderskom pozicijom.

U Westgateu smo počašćeni mjestom br. 1 na Facebooku i Instagramu, u kategoriji shopping centri u Hrvatskoj. Danas je, više no ikada, iznimno izazovno privući pažnju publike, ali i zadržati istu. Svakodnevno uključujemo pratitelje u život našeg centra i kreiramo sadržaj kojeg fanovi i followeri ocjenjuju najzanimljivijim. Hvala što biraju Westgate i obećavamo svakome među naših 144.045 Facebook fanova i 4.766 Instagram followera da ćemo biti još bolji! - izjavila je voditeljica marketinga Westgate Shopping Cityja, Erna Žganjar.

Westgate kao najveća shopping destinacija u Hrvatskoj okuplja impresivan broj svjetskih i domaćih brendova među kojima se, između ostalih, ističu H&M, LPP grupacija s trgovinama Reserved, Mohito, House, Cropp i Sinsay, Terranova, Mango, Europa 92, New Yorker, Lacoste, s.Oliver, C&A, Croata i Galileo. Posjetite Westgate jer ljetna sniženja u najvećem shopping centru u Hrvatskoj su u tijeku!