KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: C C, 22.06.2017.

Korak ispred drugih


Skener osobnosti, brzo i učinkovito prepoznavanja osobnosti


Nema čovjeka koji nije svjestan značaja komunikacije, kako za uspjeh u poslu, tako i u svim drugim područjima života. Za uspješnu komunikaciju itekako je važno hoćemo li svom sugovorniku pristupiiti na dobar način. Skener osobnosti Davora Bilmana, predstavljen ovih dana javnosti, dobar je temelj za učinkovit i primjeren pristup sugovorniku.Skener osobnosti njegov autor opisuje kao brzo i vrlo kratko prepoznavanje ljudske osobnosti, prije svega vještinu i metodu koju svi mogu naučiti, samo je potrebno vježbati.

Inače, Davora Bilmana, autora Skenera osobnosti, šira javnosti upoznala je kao vrsnog plesača i strogog suca u showu Ples sa zvijezdama. No, on je i vrhunski stručnjak u području komunikacije i prodaje. Licencirani je trener za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga, a broji preko sto uspješno istreniranih i educiranih poslovnih divova. U okviru tvrtke Faktor B, koju je osnovao 2013. godine, svojim radom s kompanijama i pojedincima, ovaj vrlo svestrani predavač i trener značajno doprinosi poticanju izvrsnosti i razvoju ljudskih potencijala.

Upravo zahvaljujući višegodišnjem iskustvu na prodajnim i voditeljskim pozicijama, Davor Bilman uspješno je razvio jedinstveni trening pod nazivom Skener osobnosti.

Na pitanje u kakvoj su vezi osobnost i ples, Bilman odgovara: Osobnost i ples su itekako povezani. Postoje točno određeni razlozi zašto netko želi plesati tango, zašto, pak, netko pleše valcer, ili neku drugu vrstu plesa. Upravo je osobnost razlog zašto jednima odgovara ples u paru, dok je drugima teško voditi ili biti vođen ... .

Želite li i vi uspješno komunicirati sa svima, saznati zašto se pojedinci ponašaju kao izgubljeni u vremenu i prostoru, dok su drugi aktivni i neumorni, te može li se to promijeniti i prilagoditi, dođite na radionicu Skener osobnosti by Davor Bilman te naučite kako u nekoliko sekundi prepoznati osobu s kojom možete poslovno surađivati, privatno se družiti, te kako smanjiti utjecaj stresa.